Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun öttüğünü görmek

Rüyada horozun öttüğünü görmek

Rüyada horozun öttüğünü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işlerindeki karın artacağına, problemlerinin biteceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Rüyada horozun öttüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz kanı görmek keyifli günler geçireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, düşmanından uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada horoz hediye almak çalışmaları kötüleyeceğine, hem de zengin biri olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada horoz eti görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz kovalaması görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanan horoz görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hint horoz görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada horozdan kaçmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments