Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz öldürdüğünü görmek

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek hakkını yedirtmeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada horoz öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada horoz öldürmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada horozu öldürmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek böylece yüzünün güleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada horozun öldüğünü görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, rızkında ve malından olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada horoz satmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada horoz kestirmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük borçların altında ezileceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kesmek yemek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments