Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozla dövüşmek

Rüyada horozla dövüşmek

Rüyada horozla dövüşmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının artacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozla dövüşmek gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Rüyada horozla dövüşmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kılıcla dövüşmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada birileriyle dövüşmek mal mülk sahibi olunacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerle dövüşmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada polisle dövüşmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı dövüşmek elindekileri de alıp götüreceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kediyle dövüşmek mal edineceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayat boyu desteği olacağına işarettir.

Rüyada düşmanınla dövüşmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments