Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin horoz kestiğini görmek

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin horoz kestiğini gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada birinin horoz kestiğini görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz kestirmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Rüyada horoz kestiğini görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde horoz görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada horoz yemek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada horoz resmi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz öldürdüğünü görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz yumurtası görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, dinde bilginleşeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments