Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz pişirmek

Rüyada horoz pişirmek

Rüyada horoz pişirmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz pişirmek gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada horoz pişirdiğini görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulur.

Rüyada horoz pişirmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok günah işleyeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk veya horoz görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işarettir.

Rüyada horoz temizlemek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına inanılır.

Rüyada horoz boğmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz ayağı görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada horozun ısırdığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada ölü horoz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayırlı işe işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments