Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş horoz görmek

Rüyada ölmüş horoz görmek

Rüyada ölmüş horoz görmek bolluğun sürekli olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş horoz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada horoz kestiğini görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işarettir.

Rüyada tavuk horoz görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, isteklerinin erteleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz gibi ötmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine yorulur.

Rüyada horoz ötmesi duymak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada tüysüz horoz görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerin günden güne açılacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada horoz çalmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada horozla konuşmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, strese gireceğine delalet eder.

Rüyada horoz kavgası görmek evlerindeki huzurun artacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments