Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eline kına yakmak

Rüyada kendi eline kına yakmak

Rüyada kendi eline kına yakmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada ellere kına yakmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada ellerime kına yakmak haksızlığa uğranacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunların ortadan kalkacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulur.

Rüyada kızının eline kına yakmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak mutluluğundan olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments