Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulak arazi görmek

Rüyada sulak arazi görmek

Rüyada sulak arazi görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, parasının azalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulak arazi gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada sulak arazi görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Rüyada sulak yerler görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada sulak çayır görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada sulak alan görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulak yer görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sulak tarla görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, çok büyük paralar kazanacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada boş bir arazide koşmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorak arazi görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments