Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazi görmek

Rüyada arazi görmek

Rüyada arazi görmek işlerin ters gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sorunların tamamen biteceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulur.

Rüyada arazi gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Rüyada tarla arazi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet eder.

Rüyada arazi tapusu almak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada büyük arazi görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arazinin yandığını görmek umutlarını kaybedeceğine, isabetli adımlar atılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada boş arazi görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada ormanlık arazi görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı arazi görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments