Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bir arazi görmek

Rüyada boş bir arazi görmek

Rüyada boş bir arazi görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada boş bir arazi gördüyseniz:

  • Ailenizde sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada boş arazide oturmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada boş arazi görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş bir arazide koşmak büyük kazançlar sağlanılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada boş arazide mezar görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada boş bir arazi görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada boş arazide yürümek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada boş arazide namaz kılmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş yeşil arazi görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments