Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük arazi görmek

Rüyada büyük arazi görmek

Rüyada büyük arazi görmek yardımının olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük arazi gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada büyük arazi görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir arazi görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ormanlık arazi görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sağlığının geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engebeli arazi görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada arazi görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sürülmüş arazi görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada çorak arazi görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş bir arazi görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments