Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazide dolaşmak

Rüyada arazide dolaşmak

Rüyada arazide dolaşmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine delalet eder.

Rüyada arazide dolaşmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada arazide dolaşmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak arazi görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada geniş bir arazi görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına inanılır.

Rüyada sulak arazi görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, iyi hissedeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil arazi görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine alamet eder.

Rüyada boş bir arazi görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalettir.

Rüyada geniş arazi görmek fakirlik yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arazide yatmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments