Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihanete uğradığını görmek

Rüyada ihanete uğradığını görmek

Rüyada ihanete uğradığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada ihanete uğradığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak ağız tadı ile yaşanacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalettir.

Rüyada ihanete uğradığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kocaya ihanet etmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye ihanet etmek rahatlık içinde yaşayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalettir.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hayırlı işlere girişileceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ihanetini görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments