Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak yaşamındaki engellerin kalkacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak hoş olmayan sözler işiteceğine, hem verimi yükselteceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işarettir.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet eder.

Rüyada ihanete uğradığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek adımlarını daha sağlam atacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments