Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş ihaneti görmek

Rüyada arkadaş ihaneti görmek

Rüyada arkadaş ihaneti görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, güzel işler yapacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, amacına ulaşacağına, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaş ihaneti gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına inanılır.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, farklı kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek işlerin rayından çıkacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, günlerini hastanede geçireceğine inanılır.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments