Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaya ihanet etmek

Rüyada kocaya ihanet etmek

Rüyada kocaya ihanet etmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, borçların sonlandırılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Rüyada kocaya ihanet etmek gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada kocaya ihanet etmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının ihanet ettiğini görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak musibetlerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kocasına ihanet etmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ihanet görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada ihaneti görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada ihanet edilmek küslerin barışacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments