Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada ihanete uğradığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet eder.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek yıkılacağına, üzüleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments