Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin ihanetini görmek

Rüyada sevgilinin ihanetini görmek

Rüyada sevgilinin ihanetini görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, insanların takdirini kazanacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin ihanetini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Rüyada sevgilinin ihanet ettiğini görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye ihanet etmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ihanetini görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, işlerin günden güne bozulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak eğlenceli günler yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocaya ihanet etmek işyerini kapatacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ihanetle suçlanmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada ihanet etmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments