Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye ihanet etmek

Rüyada sevgiliye ihanet etmek

Rüyada sevgiliye ihanet etmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, anne baba duaları alınacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye ihanet etmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin ihanet ettiğini görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, ömrün uzun olmasına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin ihanetini görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye ihanet etmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, dilediği gibi yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine ihanet etmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek kudreti ve cesareti bulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine ihanet etmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihaneti görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek güvensizlik duymaya, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments