Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak geleceğinin de çok parlak olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada ihanete uğradığını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının ihanet ettiğini görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kocasına ihanet etmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaya ihanet etmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye ihanet etmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments