Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde yediğini görmek

Rüyada iğde yediğini görmek

Rüyada iğde yediğini görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, beddua ve ah alacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, işinde terfi alacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yeni bir yol çizileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğde yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Rüyada iğde yediğini görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, o kapıyı kapatacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada iğde toplamak ve yemek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde fidesi görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet eder.

Rüyada iğde çekirdeği görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada iğde almak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada iğde çiçeği görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, nahoş sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek bunun kendisi için büyük şans olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada has iğde görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments