Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada has iğde görmek

Rüyada has iğde görmek

Rüyada has iğde görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, adaletin geleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine rivayet eder.

Rüyada has iğde gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada has iğde görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasmıyla kavga etmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Rüyada hasmını görmek elinin de bolluk göreceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada hasmıyla barışmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada has altın görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada hasmını öldürmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulur.

Rüyada hasr suresi görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, isteklerini yerine getireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada iğde ağacı kesmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments