Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde almak

Rüyada iğde almak

Rüyada iğde almak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hastalıkların biteceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sorunlarını çözeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulur.

Rüyada iğde almak gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada iğde kokusu duymak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde yediğini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğde fidesi görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına yorulur.

Rüyada iğde çekirdeği görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada iğde çiçeği koklamak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek boş kuruntularla uğraşacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada has iğde görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments