Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde toplamak ve yemek

Rüyada iğde toplamak ve yemek

Rüyada iğde toplamak ve yemek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada iğde toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada iğde toplamak yemek işinden uzaklaşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak ve yemek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, günahlara delalet eder.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayat boyu çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada iğde topladığını görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada iğde toplamak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada iğde meyvesi yemek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine inanılır.

Rüyada iğde toplayıp yemek sorunlarını gidereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments