Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde çiçeği görmek

Rüyada iğde çiçeği görmek

Rüyada iğde çiçeği görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Rüyada iğde çiçeği gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir.

Rüyada iğde çiçeği görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde çiçeği koklamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işarettir.

Rüyada yeşil iğde görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada iğde toplamak ve yemek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada iğde dalı görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, ömrünün de uzun olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde hurması görmek çıkış yolları bulacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğde meyvesi yemek doğru karar veremeyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada iğde fidesi görmek kişinin gönlünü alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments