Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde ağacından iğde yemek

Rüyada iğde ağacından iğde yemek

Rüyada iğde ağacından iğde yemek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kişinin her türlü zenginliğine, üzüleceğine ve kırılacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Rüyada ağaçtan iğde yemek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zararlarını telafi edeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada iğde ağacı kesmek daha rahat bir nefes alacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Rüyada iğde ağacı dikmek kazancının her geçen gün artacağına, yetkili bir göreve atanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde toplayıp yemek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments