Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde çekirdeği görmek

Rüyada iğde çekirdeği görmek

Rüyada iğde çekirdeği görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada iğde çekirdeği gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada iğde çekirdeği görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet eder.

Rüyada iğde meyvesi görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada iğde toplayıp yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada iğde dağıtmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına inanılır.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek endişelerin ve korkuların geçeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğde fidesi görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada iğde satın almak rakiplerini geride bırakacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iğde çiçeği koklamak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments