Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde fidesi görmek

Rüyada iğde fidesi görmek

Rüyada iğde fidesi görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada iğde fidesi gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada iğde fidesi görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet eder.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada iğde çiçeği koklamak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bilincin artacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada iğde toplayıp yemek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğde ağacı kesmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada iğde çiçeği görmek hak yolundan uzaklaşacağına, şan şöhret kazanacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde toplamak yemek kazancınızın artacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments