Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde yaprağı görmek

Rüyada iğde yaprağı görmek

Rüyada iğde yaprağı görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada iğde yaprağı gördüyseniz:

  • Hemen sonuca varmamalısınız.

Rüyada iğde yaprağı görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde çekirdeği görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalettir.

Rüyada iğde fidesi görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde dağıtmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde çiçeği görmek insanlarla tartışacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada iğde ağacı dikmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments