Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iğde ağacı diktiğini gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan iğde yemek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak daha fazla gelir sahibi olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde ağacı dikmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada iğde ağacı kesmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada has iğde görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments