Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde dağıtmak

Rüyada iğde dağıtmak

Rüyada iğde dağıtmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada iğde dağıtmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Rüyada iğde dağıtmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet eder.

Rüyada iğde satın almak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada iğde meyvesi yemek yenileceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada iğde çiçeği görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğde yediğini görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada iğde çekirdeği görmek dertlerin günden güne artacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada has iğde görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde ağacı dikmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments