Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde toplamak

Rüyada iğde toplamak

Rüyada iğde toplamak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni işlere girileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, talihin yüzlerine güleceğine, hayallerinin suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada iğde toplamak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak rütbesinin yükseleceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada iğde toplamak ve yemek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada iğde toplamak yemek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iğde toplamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada iğde topladığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada iğde meyvesi görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil iğde görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments