Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde ağacı dikmek

Rüyada iğde ağacı dikmek

Rüyada iğde ağacı dikmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kurulu düzenin bozulacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada iğde ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Rüyada iğde ağacı dikmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, hayat boyu desteği olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan iğde yemek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına tabir olunur.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet eder.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğde ağacı kesmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada iğde dağıtmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments