Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde ağacı kesmek

Rüyada iğde ağacı kesmek

Rüyada iğde ağacı kesmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, huzur bulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada iğde ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Rüyada iğde ağacı kesmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan iğde yemek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada iğde ağacı dikmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada iğde yaprağı görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments