Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde fidanı görmek

Rüyada iğde fidanı görmek

Rüyada iğde fidanı görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde fidanı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Rüyada iğde fidanı görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, zenginlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde çekirdeği görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde kokusu duymak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak evlat sahibi olunacağına, kimse ile tartışmayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak yemek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Rüyada iğde topladığını görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Rüyada iğde almak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments