Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan iğde toplamak

Rüyada ağaçtan iğde toplamak

Rüyada ağaçtan iğde toplamak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada iğde ağacı dikmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işarettir.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek kazancın arttırılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan iğde yemek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada iğde ağacı kesmek sorununu kolayca çözeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada iğde toplamak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments