Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde toplamak yemek

Rüyada iğde toplamak yemek

Rüyada iğde toplamak yemek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hane içine ay doğacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde toplamak yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada iğde toplamak ve yemek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak yemek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğde topladığını görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak doğru işler yapacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, makam edineceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğde toplamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan iğde yemek zor bir işe girileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada iğde meyvesi yemek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sorunlarının da çözüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments