Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde topladığını görmek

Rüyada iğde topladığını görmek

Rüyada iğde topladığını görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğde topladığını gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Rüyada iğde toplamak yemek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, mutsuz ve hasta olacağına, bahtının açık olacağına delalet eder.

Rüyada iğde toplamak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iğde topladığını görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret eder.

Rüyada iğde toplamak ve yemek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada iğde satın almak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada iğde dağıtmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, işlerinin bollaşacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments