Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde meyvesi yemek

Rüyada iğde meyvesi yemek

Rüyada iğde meyvesi yemek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada iğde meyvesi yemek gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Rüyada iğde meyvesi yemek işinde herkesten bir adım önde olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde meyvesi görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, mal ve para biriktireceğine, mesleğinde atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada iğde toplamak ve yemek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde toplayıp yemek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan iğde yemek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada iğde toplamak yemek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada has iğde görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments