Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde satın almak

Rüyada iğde satın almak

Rüyada iğde satın almak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işarettir.

Rüyada iğde satın almak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada iğde satın almak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan iğde yemek el açmayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulur.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine tabir olunur.

Rüyada iğde fidesi görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, başarısının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada iğde kokusu duymak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada iğde dağıtmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments