Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan iğde yemek

Rüyada ağaçtan iğde yemek

Rüyada ağaçtan iğde yemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan iğde yemek gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, hayaller kurulacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan iğde yemek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde ağacı dikmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde ağacı kesmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada iğde toplamak ve yemek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments