Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iffetini korumak

Rüyada iffetini korumak

Rüyada iffetini korumak işlerin rayından çıkacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalet eder.

Rüyada iffetini korumak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Rüyada iffetini korumak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada iffetsiz kadın görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanları korumak işten yana kısmetinin kapanacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine inanılır.

Rüyada bir kimseyi korumak malına gelecek zarara, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı korumak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kazançlı işlere gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını korumak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada yılanı korumak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini korumak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments