Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimseyi korumak

Rüyada bir kimseyi korumak

Rüyada bir kimseyi korumak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi korumak gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada bir kimseyi korumak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, donanımlı kılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Rüyada birini koruduğunu görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadını korumak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada annesini korumak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını korumak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kardeşlerini korumak zor durumlarda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada civcivleri korumak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments