Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini korumak

Rüyada birini korumak

Rüyada birini korumak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada birini korumak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada birini koruduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Rüyada anneyi korumak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiklerini korumak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evini korumak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada babayı korumak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini korumak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kazancın günden güne artacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü korumak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments