Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iffetsiz kadın görmek

Rüyada iffetsiz kadın görmek

Rüyada iffetsiz kadın görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada iffetsiz kadın gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada iffetsiz kadın görmek yatırımların heba olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada iffetini korumak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı deli kadın görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadınla birlikte olmak yeni bir ortama gireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turist kadın görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada hoca kadın görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının öldüğünü görmek bir fitne çıkarmaya, çoluk çocuğa karışacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments