Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarla abdest almak

Rüyada idrarla abdest almak

Rüyada idrarla abdest almak maddi durumunuzun düzeleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayatının karışacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada idrarla abdest almak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada idrarla abdest almak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin idrar yaptığını görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, ancak yılmayacağına delalettir.

Rüyada idrar tutamamak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Rüyada çok idrar yaptığını görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına tabir olunur.

Rüyada banyoya idrar yapmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada renkli idrar görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada idrar çıkarmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments