Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar çıkarmak

Rüyada idrar çıkarmak

Rüyada idrar çıkarmak başarılarını ispat edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ancak yılmayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine alamet eder.

Rüyada idrar çıkarmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada idrar çıkarmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Rüyada idrar akıtmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek idrarı görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, şansın yüze güleceğine işarettir.

Rüyada başkasının idrarını temizlemek işlerinin günden güne açılacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar kaçırmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalet eder.

Rüyada idrarında kurt görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada idrar etmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar tahlili vermek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments