Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok idrar yaptığını görmek

Rüyada çok idrar yaptığını görmek

Rüyada çok idrar yaptığını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok idrar yaptığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada idrar kusmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini idrar yaparken görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin idrar yaptığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada evin içine idrar yapmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçramak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada sürekli idrar yapmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, büyük bir işe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak elindekileri de kaptıracağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments