Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar tutamamak

Rüyada idrar tutamamak

Rüyada idrar tutamamak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar tutamamak gördüyseniz:

  • Seyahat edebilir veya sıkça karşılaşmadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada idrarını tutamamak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada idrar tutamamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada tutam saç görmek adından konuşulur olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada kakasını tutamamak sağlık sorunun kalmayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir tutam saç kesmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tutam beyaz saç görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elini tutamamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments