Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli idrar görmek

Rüyada renkli idrar görmek

Rüyada renkli idrar görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli idrar gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada koyu renk idrar görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada renkli idrar görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada koyu renk idrar yapmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyu renkli idrar görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarın üzerine sıçradığını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada altına idrar kaçırmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoya idrar yapmak ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments